Dokuz Yazılım E-Ticaret Yardım Merkezi

Eptt avm Entegrasyonu

Eptt Avm  entegrasyonu için gerekli ayarlar teknik ekibimiz tarafından yapıldıktan sonra sizin yapmanız gereken birkaç işlem var;

 

 

Ayarlar> Eklentiler> E ptt Avm Entegrasyonu sayfasında "kategorileri eşleştir" butonuna tıklayın.

Öncelikle sayfadaki Güncelle butonuna tıklayarak  e ptt avm 'deki tüm kategorilerin sisteminizde geçici bir tabloya alınmasını sağlayın. 

Sonrasında tüm kategorileri bir e ptt avm kategorisi ile eşleştirin.

Tüm kategorilerin alt kategorilerini de bir e ptt avm  kategorisi ile eşleştirin.

Sistemde e ptt avm  kategorisi ile eşleşmemiş kategori kalmamalı.

 

Bu işlemleri bitirince

Ayarlar> Eklentiler> eptt avm  Entegrasyonu sayfasında "Gönderilecek Ürünler" butonuna tıklayın.

Ürünlere filtre uygulamak istiyorsanız uygulayın ve oluşan ürün listesinin en altındaki tüm listeyi gönder butonuna tıklayın.

İşlemler bitince Ayarlar> Eklentiler> eptt avm Entegrasyonu sayfasında "Loglar" butonuna tıklayın. Burada kırmızı hatalar varsa onlara göre düzeltmeler yapmak gerekebilir. Eğer yoksa her şey yolundadır.

 

Eptt avm  siparişlerin admin paneldeki siparişlere almak için Ayarlar > Eklentiler > Eptt avm Entegrasyonu sayfasındaki Siparişler butonuna tıklayın. Açılan sayfada tarih aralığı seçebilirsiniz ve  Siparişleri Kontrol Et butonuna tıklayabilirsiniz. Eğer eptt avm de siparişiniz varsa  Siparişleri içeri aktar diyebilirsiniz. Bu sayede eptt avm siparişleri admin panelinizdeki siparişler sayfasına düşecektir.